Verzenden & retouren

In de scheepvaart
 
 Na ontvangst van de bestelling, zullen we beginnen met de verwerking van dat duurt gemiddeld 1-2 werkdagen. Het product zal worden verscheept, en een tracking-nummer zal e-mail naar u na verzending van uw bestelling. Scheepvaart duurt 5-10business dagen. Verzending wordt gemaakt via EMS, zodat u kunt genieten van gratis verzending.
 
 Momenteel bieden we gratis verzending internationaal.
 
 Echter, afgezien van enkele landen, EMS worden niet geaccepteerd, moet u de transportkosten te betalen voor ons, als Nederland, Slovenië, Cyprus, Polen, enz.
 
 Terugkeer & Exchange
 
 
 Ruilen pakketten verwijzen www.ditgebeur.be moeten worden gestuurd binnen 7 dagen vanaf het moment dat de aanvraag is goedgekeurd.
 
 Terugkeer: De koper betaalt voor het verschepen terug naar www.ditgebeur.be in de originele staat en verpakking. Na controle zullen wij uw rekening crediteren voor het bedrag dat de koper betaald voor de schoenen minder forfaitaire vergoeding voor verzend-en verpakkingskosten. Voor alle gratis verzending items, een $ 30 kosten voor verzend-en administratiekosten ($ 30 voor de eerste 1 punten en $ 8 voor elk extra punt terug) blijft behouden om het verschepen kosten te dekken.
 
 * Als gevolg van de schommelingen in de internationale wisselkoers, zal internationale klanten terugbetalingen te ontvangen tegen de koers op het moment van terugbetaling. www.ditgebeur.be betalingen in USD op het moment van aankoop en terugbetaling in USD op het moment van aflossing ontvangt. Alle conversies worden uitgevoerd door X-RATE
 
 Exchange: De koper is verantwoordelijk voor de verzending item terug naar www.ditgebeur.be . De 30 dollar zal worden gebruikt schip het geruild punt terug naar de koper. Retourneren en uitwisselingen terug naar www.ditgebeur.be moet worden gepost gemarkeerd binnen 7 dagen uw aanvraag is goedgekeurd.
 
 * Return of Exchange:
 * Naam:
 * Adres:
 * E-mail:
 * Product ID:
 * Afmetingen:
 * Bestelnummer:

 
Terug